Bjørnshøjrevyen på sporet

Bjørnshøjrevyen er tilbage på sporet i 2018 – og i modsætning til Letbanen giver vi garanti for, at revyens 28. årgang kører af stablen til tiden, nemlig torsdag d. 19. og fredag d. 20. april. Vi kalder den Lethbanen, fordi vi har overtalt Jørgen Leth til at guide os på en tur i den nye sporvogn. Den gamle Århusdreng vil levere spektakulære erindringer om de stoppesteder vi passerer – vi kan godt røbe, at det ikke er småting den let(h)levende anekdote fortæller indvier os i fra sin ungdoms eskapader.

Af banen! Bjørnshøjrevyen løber af stablen d. 19. og 20. april.

Af banen! Bjørnshøjrevyen løber af stablen d. 19. og 20. april.

Heller ikke den verdensomspændende #meetoo bevægelse er gået uanfægtet hen over revyfolkenes hårdt prøvede hoveder. De har ransaget deres hukommelser for at finde eksempler på krænkende sexchikane, men det har været svært, fordi hukommelsen om de ting ikke er, hvad den har været. Til gengæld vil vi høre om eventyrlystne ungersvende og –piger, der er krænkede over at se andre løbe med elskovens søde frugter, men aldrig selv ”har fået noget”, der kunne vække blot en anelse misundelse.

Den legendariske Bølle Bob er blevet en ældre herre, siden han som dreng gav sine skolelærere sved på panden. Revyen har opsporet ham på et plejehjem og konstateret, at nok er kroppen blevet gammel, men rebellen lever i bedste velgående, og han opmuntrer de gamle til at dementere alle klichéer om ældrebyrdens senilitet og prædemens.

Revyen har ændret koncept, så den traditionelle Gallaforestilling med middag er opgivet. Til gengæld er begge forestillinger, nemlig generalprøven torsdag og premieren fredag, meget rimelige i pris. Billetter sælges ikke længere i Dagli’ Brugsen/REMA1000, men købes ved indgangen, og der kan købes drikkevarer. Vi glæder os til at møde vores altid veloplagte publikum!

Mange hilsner fra Revyholdet.