Efterårshygge i køkkenet

Vi er nået til den sidste weekend i efterårsferien. Og selvfølgelig skal der hygge til. Hvad med at gå i køkkenet med børnene og kreere lidt efterårslækkerier med masser af chokolade?

Efterårs- og Halloweenstemning på torvet foran Rema1000 i Trige

Chokolademousse til 4 personer

  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 150 gram mørk chokolade – fx med appelsin
  • 2,5 deciliter piskefløde
  • Lidt chokolade og evt. appelsinskal til pynt
  1. Smelt chokoladen over vandbad eller i en gryde ved meget svag varme
  2. Hæld chokoladen i en skål og lad den afkøle til stuetemperatur
  3. Pisk æggeblommerne i chokoladen – een efter een
  4. Pisk fløden til let flødeskum i en anden skål
  5. Vend flødeskummet forsigtigt i chokolademassen til det er blandet helt sammen
  6. Hæld chokolademoussen i fire portionsskåle og stil koldt i et par timer.
  7. Pynt med lidt revet chokolade og appelsinskal før servering
  8. Nyd!

Rigtig god efterårsferieweekend til alle