Gør en forskel for børnene i Trige

Der er lektiecafé for skolebørn i Beboerhuset Oasen hver onsdag kl. 16.00-18.00. Her bliver der lavet lektier og opgaver, trænet tabeller, øvet svære ord og meget mere. Det er mest elever fra 0.-5. klasse på Bakkegårdskolen, der kommer i lektiecaféen, og de nyder også legepauserne uden for, hvor vi spiller stikbold og sjipper osv.

Børnene i Trige har brug for dig.

Lektiecaféen er et ekstra frirum. Der skal være ro til lektier, rart at være og ikke mindst at kan børnene som regel få lige den hjælp, der gør, at de ikke går i stå med lektier. Vi tilbyder som regel også lidt eftermiddagsmad, ligesom vi indimellem laver fællesaktiviteter op mod en ferie.

Gør en forskel for børnene i Trige. De har nemlig brug for dig her i efteråret, hvor to af vores rare og dygtige lektiehjælpere i Lektiecaféen i Oasen om onsdagen må tage en længere pause pga. studier og barsel.  Det betyder, at vi har brug for flere frivillige lektiehjælpere i Lektiecaféen, og det kunne jo godt være dig!

Bogmærkefiduser, som børn og voksne i lektiecaféen har lavet i fællesskab

Bogmærkefiduser, som børn og voksne i lektiecaféen har lavet i fællesskab

Du er velkommen til at kigge forbi Lektiecaféen i åbningstiden og se, om det kunne være noget for dig – også hvis du går i 8. eller 9. klasse og kunne tænke dig at prøve kræfter med at hjælpe mindre børn med lektierne og få dig nogle erfaringer og ‘plusser’ til CV’et.

Lektiecaféen drives af Helhedsplanen Trigeparken og Dansk Flygtningehjælp.

Kontakt Henriette på 5269 8632 eller henriettehelhedsplan@gmail.com for mere info. Du kan også læse mere eller søge frivilligjobbet lige her: http://www.frivilligjob.jobbank.dk/job/79895