Gymnastikstart i ST70

ST70 Gymnastik i Trige er glade for igen år at kunne tilbyde mange gode tilbud for både børn og voksne indenfor gymnastik og træning.

Gymnastiksæsonen 2017-18 begynder i uge 36 i Trige, kom og vær med fra starten. Hvis I er i tvivl, så kom og tag en prøvetime og se om det er noget :-)

Husk at gymnastik er en fantastisk motionsform og en god mulighed for at møde andre med samme interesse.

Børn får rigtig mange glæder og fordele ved at gå til gymnastik, kroppen bliver udfordret og brugt på mange forskellige måder. Alle vores børnehold starter forfra hvert år, så alle kan være med og lære noget nyt.

Her er oversigt over vores børnehold, som alle finder sted i Bakkegårdsskolens gymnastiksal her i Trige

Vi har også tilbud til de voksne. Holdene finder du på vores hjemmeside, http://www.st70.dk/gymnastik.

Se alle mulighederne og holdbeskrivelser på http://www.st70.dk/gymnastik.

Der er muligt at bruge Århus Kommunes fritidspas. Er du i tvivl om du er berettiget til fritidspas eller har du brug for hjælp til at komme i gang med fritidspasset, er du velkommen til at kontakte Hacer Özcelik fra Folkesundhed Århus på hace@aarhus.dk eller 4185 5240, der hjælper dig videre.

GYMNASTIK i Trige for SKOLEBØRN

Mandage:

Kl.16.30- 17.25: Pigetons 0.-3. klasse

Bakkegårdsskolens gymnastiksal

Instruktør: Mette Hjælpetræner: Mia

Holdet starter d. 11. sep. 2017

Holdet ledes af to unge piger, der går/har gået på Bakkegårdskolen i Trige og brænder for gymnastik, dans og bevægelse. Pigetons er lige holdet for dig, hvis du vil gå til gymnastik, hvor der er fart på, masser af energi og puls, sved på panden og mulighed for at bruge kroppen på mange måder. Vi skal lave en masse spændende forskelligt gymnastik, danse, sjippe og have det sjovt til musik. Vi skal prøve forskellige håndredskaber, stepbænke, forhindrings baner, løbe stafet, lege, balancer og meget mere. Er du klar på en masse fed gymnastik, god musik, sjov og ballade, sammen med andre glade piger, så skynd dig at finde gymnastiktøjet frem og ta’ en veninde eller to i hånden. Kom med dit gode humør og være med til at fyre den MAX af, vi glæder os til at se dig. Gik du på holdet sidst, kan du sagtens lære noget nyt i år! Det er ikke et springhold

 

Kl.17.30- 18.30: Super Girls 3.-7. klasse (8.klasse)

Bakkegårdsskolens gymnastiksal

Instruktør: Mia Hjælpetræner: Mette

Holdet starter d. 11. sep. 2017

Holdet ledes af to unge piger, der går/har gået på Bakkegårdskolen i , Trige og brænder for gymnastik, dans og bevægelse. Elsker du at danse og bevæge dig til høj musik? Så er dette hold lige noget for dig. Vi skal lave rytmisk gymnastik og danse til en masse god musik og måske kender du et sejt danse ”moves”, som du synes andre skal lære. På holdet skal vi også arbejde med de grundlæggende øvelser som sving, hop, krydskoordinering og balance. Udover det skal vi lege en masse lege og bare have det sjovt, mens vi får pulsen op! I sæsonen vil vi arbejde på serie som vi skal opvise med til foråret 2018. Så er du frisk på at lave rytmisk gymnastik/dans sammen med andre glade piger, så mød op. Det er lige meget om du aldrig har lavet gymnastik, eller om du har gået til gymnastik hele livet. Kom med dit gode humør og være med til at fyre den MAX af 😊

 

Tirsdage:

Kl. 16.00-17.00: Gymnastik og leg 0.-1. klasse

Bakkegårdsskolens gymnastiksal

Instruktør: Mathilda

Holdet starter d. 5. sep. 2017

Er du dreng eller pige og kan lide at hoppe og springe for fuld gas, lave kolbøtter, vejrmøller, stå på hænder, sjippe og danse til fed musik, så er det her hold lige noget for dig. Gymnastik og leg er holdet for dig, der er fyldt med krudt og energi. Der vil være fokus på, at det skal være sjovt at bevæge sig.

 

Kl. 17.00-18.00: Spring 2.-3. klasse for piger og drenge 

Bakkegårdsskolens gymnastiksal

Instruktør: Martin

Holdet starter d. 5. sep. 2017

Holdet er både for piger og drenge. Vi skal bruge hele kroppen og have pulsen op og røde kinder med en masse spring og leg. Vi skal skabe forudsætning for at blive en god springer igennem forskellige typer leg. Vi laver kolbøtter, vejrmøller, står på hænder og laver selvfølgelig spændende redskabsbaner, hvor alle kan få små og store succesoplevelser. Tag din bedste ven med. I kan komme direkte fra SFO’en!

 

Torsdage:

Kl. 17.15- 18.15: Spring 3.-4. klasse for piger og drenge

Holdet er både for piger og drenge, som er vilde med gymnastik og spring. Gymnastik skal være sjovt, lærerigt og godt for hele kroppen! Så meld dig til på holdet, for vi skal lære mange spring, lege en masse og bruge kroppen, som du ikke har prøvet før.

 

GYMNASTIK i Trige for unge fra 14-18 år

Mandage:

Kl. 19.30-20.15: Crossdanse™

Bakkegårdsskolens gymnastiksal

Instruktør: Lena

Periode: 4. september – 4. december 2017

På holdet kan man betale per gang

Det er simpelt og det er for alle! Hvad er Crossdance™ ? Crossdance er en modulopbygget danse/fitnesstime. I én time er man derfor igennem sekvenser med dans, bodytoning, cardio og balance. Hele kroppen vil blive trænet, samtidig garanteres sved på panden, masser af smil, energi og overskud, da der danses og udøves fitness til musik vi kender fra radioen. Koreografierne er simple, og alle kan være med, og man skal ikke være en dansehaj for at deltage på holdet. Sko og vand anbefales!

 

Kl. 18.40-19.25: Hulahop

Bakkegårdsskolens gymnastiksal

Instruktør: Lena

Periode: 4. september – 9. oktober 2017

På holdet kan man betale per gang.

Hulahop/powerhoop er en udfordrende, sjov og fantastisk effektiv motionsform. Pulsen kommer op, og man forbrænder kalorier på en relativt nem måde. Nu skal vi ha’ gang i hulahopringene, der er med vægt og giver en sjov og effektiv træning af hele kroppen, kredsløb, talje, mavemuskler og hofter. Træning er sjovest sammen med andre, man griner og bliver i godt humør, alt imens taljemålet mindskes, musikken spiller og sveden springer. Har du en Hulahop/Powerhoop hjemme, så tag den under armen og vær med. Har du ingen, så kom alligevel, vi har :-)

Find tilmelding på http://www.st70.dk/gymnastik/voksen.