Mænds Mødested Trige

MÆNDS MØDESTED

Mænds Mødested er et venligt miljø, hvor mænd kan arbejde med meningsfulde projekter i deres eget tempo i selskab med andre mænd. Det kan være alle mulige aktiviteter, som interesserer mænd, og som mænd kan lave i fællesskab. Her kan vi udveksle færdigheder, viden og livserfaring. Stemningen i Mænds Mødested er sjov, udviklende og hyggelig.

Der indgår ikke alkohol og andre rusmidler som en del af fællesskabet i Mænds Mødesteder – men ellers er det kun fantasien der sætter grænser!

HVEM KAN VÆRE MED?

Mænds Mødesteder er åbent for alle voksne mænd, der ønsker at være med i et fælleskab.

HVAD KAN MAN LAVE?

Mænds Mødesteder er en åben invitation, hvor det boligsociale arbejde i Trige sammen med de mænd der kunne have lyst, har lavet et sted, hvor mænd mødes og skaber netværk om noget de synes er sjovt.

I Mænds Mødested i Trige har vi adgang til træværksted og billard på Lokalcenter Bjørnshøj.

Vi har vores eget lokale i kælderen på Trige Parkvej 13, som kan bruges af alle mænd i Mænds Mødested, Trige alle ugens dage!

Vi har desuden en lille have i Haveforeningen “De Grønne Fingre”.

Onsdag i lige uger mødes vi i kælderen på Trige Parkvej 13 kl. 19 til kaffe, hyggesnak og planlægning af aktiviteter.

Vi har også vores egen filmklub, Trige Filmklub, hvor vi ser alle mulige film, dokumentarer, komedier, men aldrig mere tegnefilm! Det foregår i vores lokaler på Trige Parkvej 13 mandage i lige uger kl. 19.

 

KRAV FOR AT VÆRE MED

Der er som udgangspunkt ikke andre krav end at du skal være mand og have lyst til at lave/udvikle aktiviteter med andre mænd.

 

HAR DU LYST TIL AT VÆRE MED ELLER HØRE MERE?

Kontakt Martin Mogensen på 5183 6452 eller mm@mm-aarhus.dk, alternativt Kenneth Dupont på 2748 9966 eller kvd@mm-aarhus.dk.

Find os på Facebook her

Se vores hjemmeside: http://www.mm-aarhus.dk/trige