Beskæftigelses- og Uddannelsesvejledning

Har du brug for beskæftigelses- eller uddannelsesvejledning for at finde nye veje og muligheder?

Du kan opsøge beskæftigelses- og uddannelsesvejleder Mads Hjortnæs fra Helhedsplanen Trigeparken. Tilbuddet om hjælp står til rådighed for dig, så længe du har brug det, ligesom at hjælpen tilpasses dit aktuelle behov.

Måske har du prøvet forskellige uddannelser, men ikke fundet den rette. Måske er du ikke kommet i gang med en uddannelse, eller du er lidt usikker på selve det at tage en uddannelse og den betydning, det kan få for din hverdag. Tag en snak med Mads, så du kan få overblik over dine muligheder eller tage kontakt til et uddannelsessted.

Vejledningen er også relevant for dig, der allerede har taget en uddannelse, men ikke har kunnet finde en praktikplads eller job. Du har måske uden held har sendt masser af ansøgninger eller været syg i en periode og derpå haft svært ved at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Måske er du allerede i gang med uddannelse eller job, men tumler med hverdagen. Her kan Mads hjælpe med at finde af, hvad du har af muligheder og se nye veje.

Beskæftigelses- og uddannelsesvejledningen er et frivilligt tilbud, som du ikke er forpligtet til at modtage hjælp fra på trods af visitering fra jobcentret.

Find jobopslag og tilbud om fx efteruddannelse på https://www.facebook.com/groups/jobideertrige/ – administreret af Mads Hjortnæs.

Kontakt beskæftigelses- og uddannelsesvejleder Mads Hjortnæs på 4185 6462 eller hjma@aarhus.dk. Du er også velkommen til at kigge forbi kontoret på Trige Parkvej 33, kælderen.