Så springer vi ind i 2018!

Trige er kommet på kortet på den nye og endnu uåbnede strækning ved Letbanen på Lisbjerg Bakke. Foto: Henriette Wedel Nielsen.

Der er ingen vej uden om. 2018 er begyndt. Med hverdag, fest, sol og regn. Letbane kører nu til Skejby og senere rammer den Lisbjerg, så der nu er kommet ny buskøreplan for Trige. Små og store ændringer imellem hinanden i dagliglivet.

I Helhedsplanen går livet også sin vante gang. Senere på ugen går aktiviteterne i gang igen, og 2018 bringer flere nyheder med sig. Vi har ikke længere en egentlig Sundhedscafé, men hvis du kan stadig få en snak med fagpersoner og få målt din kropsalder etc, når Mødestedet i Oasen holder åbent på torsdage i ulige uger kl. 14.00-16.00 – bare du giver besked på forhånd til Henriette på 52698632.

Til april begynder en ny helhedsplan i Trigeparken med flere nye tilbud og aktiviteter på tapetet, men mere om det, når vi nærmer os. Lige nu er det tid til at skyde 2018 ordentligt i gang:

Trige nytåret 2017/18. Foto: Katarina Hirnerova Kocmanikova

Smukt fyrværkeri over Oasen, Trige nytår 2017/18. Foto: Katarina Hirnerova Kocmanikova.

Onsdag d. 3. januar kl. 16-18 er lektiecaféen åben i Oasen for alle børn fra 0.-10. klasse, for nu er også skolernes juleferie forbi.

Torsdag d. 4. januar kl. 14-16 åbner Mødestedet i Oasen, hvor vi byder på kaffe og nytårslagkage. Trigeborger Katinka Fischer-Nielsen kommer og fortæller om at være hverdagsaktivist. Du har måske hørt om ‘Den store løgdag’ i efteråret her i Trige? Det var nemlig Katinka, der stod bag. Det er gratis og alle er velkomne – dog børn ifølge en voksen :-)

Mandag d. 8. januar kl. 10-12 er der Børnegruppe kl. 10-12 i Oasen. Denne gang laver vi tredimensionelle aftryk af baby og småbørns hænder og fødder. Se mere på Facebook: Børnegruppe i Trige, hvor du er velkommen til at melde dig ind.

Torsdag d. 11. januar kl. 17-19 i Oasen byder Café Spisestuen velkommen til en ny sæson, hvor de serverer Klar suppe med boller + Oksekød i peberrodssovs og kartofler. Aftensmaden koster 35,-. Tilmelding til Bodil på 4085 5079 senest d. 10. januar.

Søndag d. 14. januar kl. 14.30-16.00 indbyder vi til søndagskaffe i Oasen. Det er gratis og alle er velkomne

Og så er året ellers skudt i gang. Se også kalenderen på forsiden af 8380.dk for at holde dig opdateret med kommende arrangementer.

Vi ses!

Trige er kommet på kortet på den nye og endnu uåbnede strækning ved Letbanen på Lisbjerg Bakke. Foto: Henriette Wedel Nielsen.

Trige er kommet på landkortet på den nye og endnu uåbnede strækning ved Letbanen på Lisbjerg Bakke. Foto: Henriette Wedel Nielsen.