Lyst til at leje ud – så få malet

Vi er på vej ind i en tid, hvor alle dem der går med en drøm om at leje deres hus, fritidshus eller især lejlighed ud, har rigtig gode muligheder for at få indløst potentialet. Det skyldes at folk over hele kloden er klar til at rejse ud, så snart det er muligt og corona-problemerne er lagt bag os. De fleste mennesker har ikke været ude at rejse det seneste år, og det betyder at folk vil prioritere deres rejser højt, når det først er muligt. Man kan derfor med fordel oprette en profil på AirBnB, hvis man altså har en bolig man kan leje ud. Det er dog ikke gjort med det, man bliver nødt til at holde et vist niveau, og hvis man vil tjene maksimalt, så skal ens bolig være i tip top stand.

Vedligeholdelse er vigtig

Den løbende vedligeholdelse af sit hjem er uanset hvad vigtig, men den viser især sin værdi, når man gerne vil leje ud. Det er dog også vigtigt at man lige opper sig, hvis man vil vinde konkurrencen om de kræsne kunder på lejemarkedet. Det allerbedste man kan gøre i den forbindelse, er at få malet. Det er af flere årsager smart. Den første af disse er den umiddelbare værdi det giver, at ens ejendom fremstår velholdt og som ny. Når man maler, så fjerner man alle skygger, skrammer, mærker og ukurante borehuller, og tilbage står smukke hvide vægge. Den anden ting man vinder ved at gøre dette, er en genvej til en komplet rengøring og trimning af indretningen. Det er af stor værdi, at ens indbo ikke roder og fylder for meget, der skal i stedet være en minimalistisk og simpel stil, som levner plads til de rejsende og deres habengut. Det gør det mere overskueligt for dem, når de kigger på hjemmesiden og sammenligner billeder, og det er også rart for dem når de kommer. Man må huske at den vurdering man får efterfølgende bliver en del af ens historik på AirBnB, som enten kan tiltrække eller skræmme de efterfølgende potentielle gæster.

Få malet professionelt

Det siger sig selv for de fleste, men det bør alligevel nævnes. Man skal få malet professionelt af et lokalt malerfirma, det er den eneste farbare vej mod et godt resultat på væggene. En udlært maler har både sin uddannelse og sin erfaring bag sig, der tilsammen giver en ballast man ikke kan efterligne, selv hvis man forsøgte. I stedet kan man bare glæde sig over kvaliteten af arbejdet, og se frem til den gode pris man kan tage for at leje sin ejendom ud. Når man står med et toptunet produkt på lejemarkedet, så er det helt rimeligt at man også lægger sig højt i pris. Det vil på sin vis tilbagebetale nogle af udgifterne til malingen. Det er bare om at blive klar, for det vil vælte ind med glade rejsende, og de har brug for et sted at bo, måske skal det være dit!