Havemaskiner kan være en god investering for enhver haveejer. Der er mange forskellige maskiner på markedet i dag, som vil hjælpe med at gøre dit havearbejde lettere. I dette blogindlæg vil vi se på fire almindelige havemaskiner, og hvad de gør

Frontklipper

En frontklipper bruges til at klippe græs på store arealer. En frontklipper er det samme som en havetraktor, som du måske kender, men på en frontklipper, så er selve græs-klipperen monteret forrest, som giver en lang række fordele.

Frontklippere kan klippe græsset på større landområder, den klipper let og elegant, og ikke mindst bio-venligt. Så, det behøver ikke at være kedeligt at slå græs!

Havefræser

En havefræser er en yderste effektiv maskine, som man bruger i sin køkkenhave eller i sine blomsterbede for at rode rundt i jorden. Et andet fint ord, man bruger om havefræseren er, at den kultiverer jorden. Det er faktisk vigtigt at kultivere jorden, inden man planter noget. Når man kultiverer, så skaber man næring og ilt i jorden, så planterne får bedre betingelser for at vokse sig store og smukke.

Højtryksrenser

En højtryksrenser er bogstavelig talt en maskine, som kan rense på højtryk. Det er, hvor der virkelig er tryk på, som også øger effekten af, hvor effektiv den kan rense. Den er især god til alger, mos og gammel maling. Det fungerer også godt til at vaske fælger på bilen eller andet snavs, som har ophobet sig over tid.

Græstrimmer

En græstrimmer er en god havemaskine at have, hvis du ikke bryder dig om, at græsplænen ser forvokset ud. En græstrimmer kan få græsplænen til at se pæn, ordentlig og smuk ud, især fordi at en græstrimmer kan komme til i kanter og hjørner, hvor en frontklipper eller plæneklipper ikke kan komme til. En græstrimmer giver lige prikken over i’et i forhold til at holde haven flot og veltrimmet.