En sensuel massage er en klassiker i soveværelset, men hvordan skaber man lige de mest optimale omgivelser? Her gælder det om at tænke i sanselighed, og så betyder det altså også noget for oplevelsen, at du kan din massageteknik.

 

Vil du gerne forkæle din partner med en dejlig massage, der afspænder krop og sjæl – og som måske giver lyst til mere? Så kan det godt betale sig at forberede dig lidt. Ikke mindst kan du sørge for at soveværelset er toptunet til lejligheden, så der er et godt miljø til massagen. Vi giver dig et par gode tips, tricks og råd her i artiklen.

Sæt stemningen og pir sanserne

Der er mange ting, du kan gøre for at sætte stemningen i soveværelset. Tænk i sanselighed på alle niveauer: Dæmp lyset og tænd stearinlys; sørg for at din partner ligger på et blødt og behageligt tæppe eller håndklæde; vælg en massageolie, der pirrer lugtesansen; sæt musik på, der forkæler øregangene.

 

Du kan også have vand med is, citron og mynte ved hånden, og måske nogle friske jordbær, for at have lidt til smagssansen. Temperaturen i rummet spiller også en stor rolle, for man kan godt komme til at spænde op, hvis det er for koldt, og for megen varme kan virke kvalmende. En passende temperatur er således med til at få jer begge to til at slappe af, så oplevelsen kan blive så behagelig som muligt.

Forbered dig på massagen og lær teknikken

Det er vigtigt, at soveværelset er lækkert og sanseligt, når I skal hygge jer med en sensuel massage. Men man kommer ikke udenom, at teknikken også er afgørende. Hvis din partner virkelig skal slappe af og nyde massagen, skal du vide, hvad du laver. Det vil også gøre det nemmere for dig at slappe af, fordi du så har ro i din “præstation”.

 

Du behøver ikke at tage på et langt kursus for at blive massagemester – selvom det selvfølgelig er en mulighed, hvis det er noget, der interesserer dig. Du kan lære meget om de rette teknikker ved at bruge internettet og måske se nogle videoer på YouTube.

 

Eksempelvis er det vigtigt at bruge en massageolie, så du kan massere med glidende og skånsomme bevægelser. Det er også godt at vide noget om de erogene zoner, så du ved, hvordan du kan bygge en stimulerende massage op.

 

Hvis du ikke har en partner, kan det være, at du er på udkig efter en heldig date, der kan modtage massagen. Og så er det jo heldigt, at der findes et hav af dating-platforme i dag. Det kan også være, at du selv gerne vil modtage massagen, og så kan du kigge på tilbud som thai massage Frederiksberg og i resten af byen.