Jeg genkender manglen på et nyt display 

Næsten alle forbruger med en smartphone kender til problemet ved have en smadret skærm. Dette problem kan virkelig nemt ske i løbet af ens dag. Som alle er bekendte så er iPhone virkelig skrøbelige, hvor selv små hak kan skabe kæmp skade på skærmen og dermed gøre din iPhone ubrugelig. Du kender naturligvis til episoden hvor et familiemedlem har lånt din mobil og  tilfældigvis kommer til at ødelægge den. Den klassiske skade på de nuværende iPhones er påført deres skærme, efersom skærmene er særdeles følsomme for stød. Den klogeste beslutning vil derfor være at investere den bedste skærmbeskyttelse mulig. Med det store mængde skader på alle typer telefoner på det danske marked, har en stor del butikker besluttet sig for at desgne beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres smartphone uden at skulle købe en helt anden skærm. Ved benyttelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen sikkerhed for at jeres telefon ikke går i stykker når du taber den.  

SmartGlass er den stærkeste skærmbeskyttelse på det internationale marked.  

Hos NORTAGG har vi stor erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en dyd ud af at skulle udvikle den ultimative skærmbeskyttelse til mobilbrugerne. Vi har igennem en lang udvikling skabt SmartGlass, som minder om klassisk skærmbeskyttelse på flere områder. Almindelig beskyttelse er konstrueret af skrøbeligt materiale og kan derfor let blive ødelagt ved små stød. Hvis du investerer i SmartGlass er man sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da produktet ikke kun er konstrueret af glas, men er sammensat med plastik i form af TPU, som giver skærmbeskyttelsen fleksibilitet og derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan håndtere flere skrammer inden I vil se skader på sin skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den enkelte mobil type 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde naturligvis dække hele skærmen, således I ikke har blottet flader på din skærm. Her er SmartGlass designet til den enkelte mobiltype, så du kan opleve en perfekt form mellem skærmbeskyttelsen og telefonen. Det sikrer dig i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke kun dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass din gode ven skærmbeskyttelsens verden.  

Når du skal købe den bedste skærmbeskyttelse er det altafgørende at overveje monteringen, da det skal være bekvemt for jer at placere selve SmartGlass på din iPhone, da du sikkert har oplevet at der ved placering af beskyttelse måske kan danne sig luft mellem skærmbeskyttelse og mobil, hvis I investere i SmartGlass undgår du disse episoder, eftersom du får et monteringsværktøj, som hjælper dig med at udligne de problematiske pletter.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som hjælper jer med at montere jeres SmartGlass korrekt, så I undgår at den ikke dækker hele skærmen eller sidder forfærdeligt på mobilen og herved ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for kunden at montere, hvorfor vi er særdeles begejstret for dette redskab til placering.