Man hører konstant i pressen, hvordan der spares hos ældre og handicappede, så man snart ikke kan få et bad, fordi det kræver hjælp fra andre. Det er nu ikke alle der har brug for hjælp, men som bare gerne vil gøre det nemmere for sig selv.

Få din egen vaskehal derhjemme

Du har sikkert ind i mellem tænkt, hvor fedt det kunne være at gå i bad og blive automatisk vasket og måske endda tørre via luft så du slap for at bruge energien på at gøre det selv.

Det er faktisk en realitet og ikke mindst er dette produkt udviklet til de mennesker, der gennem nedsatte bevægelsesmuligheder rent faktisk kan klare sig selv.

Det giver en meget større frihed ikke at skulle bede om hjælp. Nu kan du få dette sæt med Automatisk roterende badebørste, som faktisk kan vaske dig over det hele uden at du selv behøver at strække kroppen i de til tider skæve vinkler det nu kræver.

Derudover fås også et system til AirDry (lufttørring) hvis det også kniber med at tørre dig med et håndklæde.

Vi er meget glade for at kunne skrive denne artikel da det klart er en mangelvare. Selvom det er i den dyrere ende, så er jeg sikker på at besparelsen i det offentlige kommer igen 10 fold og hvert eneste mennesker føler sig lidt mere nyttig.

Skal du renoverer badeværelset?

Står du og alligevel skal renovere dit badeværelse, så kan du altså meget nemt for plads til den børste. Faktisk kan den sidde, der hvor du allerede har din bruser.

Når du nu er i gang, så husk at resten af dit badeværelse sikkert også trænger til en hjælpende hånd. Med hjælpende mener vi hvad badeværelset kan gøre for dig og ikke omvendt.

Er man hæmmet i sine bevægelser så kan almindelige ting som at række ind bagerst i et skab eller stå på tær, være udfordrende.

I dag kan du få skabe med udtræk. Tingene kommer ganske enkelte til dig. De er lige så smukke som de almindelige skabe, men langt mere funktionelle.

Det samme gælder skabene ved vasken eller endda under vasken. Du kan nu få noget hvor du kan trække dine ting ud til dig i stedet for at de er gemt inde bag ved.

Også en håndklædetørre, du hænger på væggen, kan fungere som støtte hvis du skal holde fast mens du kommer rundt.

Se også mere om det på http://ipy.dk/

Det vigtigste når du laver nyt badeværelse er faktisk at du husker at gøre det nemt for dig selv. Sæt tingene i den rette højde og husk at få professionel hjælp, så det blive gjort ordentligt fra starten. Du får altid de bedste resultater sammen med ekspert

NB: Billedet er venligst udlånt af gloriamundicare.com