Vi er mange, der er ekstremt trætte og udmattede efter en arbejdsdag. Mødet til et rodet og uoverskueligt hjem gør kun trætheden værre. Alle de gøremål og hyggelige aktiviteter, man egentligt gerne ville arrangere for sig selv, sin partner eller børn, er planer, der bare bliver kastet væk til fordel for sofaen eller sengens bløde lagner. Hvor ingen hed kærlighed eller sexlegetøj tager plads.

Et ryddeligt hjem vil give ro og overskud

Det kan i den grad gøre underværker med et mere ryddeligt hjem. Et godt tip er at få skaffet en masse skabsplads. Både til tøj, køkkenredskaber og til arbejdets eventuelle mange papirer eller andre redskaber. Dernæst sæt en søndag, eller i nogen tilfælde en hel weekend, af til det store sorteringsarbejde. Det vil anbefales, at I smider alt det ubrugelige eller forældet ud. Dernæst har i en masse plads i hjemmets forskellige rum til at putte de nye sorterede ting på plads i. På ny vil I nu endelig kunne finde jeres ting øjeblikkeligt. Og den tid, ro og overskud det vil bringe, er det hele værd for jer som familie eller enkeltperson. Vil det ikke være dejligt endelig at have overskud til at gøre de ekstra ting?

Orden i hjemmet øger sexlysten

For jer som parforhold kan et ryddeligt hjem i den grad også bidrage til et andet fordelagtigt overskud. Et hjem med orden, mindsker nemlig en indre stresset følelse. Din partner og dig vil nu nemlig blive meget mindre distraheret og træt, da der nu ikke er alt det rod foran jer. Jeres sexlyst kan med stor sandsynlighed blive forøget, og hvis det i forvejen ikke var et problem, vil ny overskud med et oftere ryddeligt hjem eventuelt give jer lyst til en ekstra omgang med ekstra lir. Sexlegetøj fås i et kæmpe omfang af forskellige valgmuligheder.