Overrask din veninde eller partner med et babyshower

Det er ingen hemmelighed, at det kan være lidt af en opgave at skulle planlægge et babyshower. Men det er det helt sikkert det hele værd, når du ser den kommende mors ansigt, når hun bliver overrasket af jer alle og finder ud af, at alle hendes venner og familie er mødt op for at fejre hendes og hendes baby. Hvis du overvejer at holde et babyshower for din veninde eller partner, så kan du læse med her. Vi vil komme med nogle idéer til dig, så du kan få planlagt det bedste babyshower for hende.

 

Lav en gæsteliste

Det første, du skal gøre, er at lave en gæsteliste. Det er vigtigt at få de personer, der står den kommende mor nærmest, med på listen. Du kan spørge hende direkte, eller du kan spørge hendes veninder eller familiemedlemmer om hjælp. Når du har listen, skal du sende invitationerne ud. Du kan enten bare lave en Facebook begivenhed eller oprette en facebookgruppe, hvor du kan inddrage alle hendes veninder i samtalen. Så kan du få hjælp fra dem til at planlægge resten af dagen, og hvad der skal ske.

 

Indkøb af pynt og mad

Nu hvor du har en liste over de personer, der kommer, er det tid til at begynde at tænke på pynt og mad. Du kan enten gå all out og købe det hele selv, eller du kan bede alle om at tage noget med hver især. Så kan I splejse om beløbet. Det er helt op til dig. Men hvis du har tænkt dig at skaffe alt, bør du begynde at planlægge, hvad du skal bruge. Du kan notere hvilket babyshower pynt, du skal købe. Det er f.eks. balloner, sjove figurer eller bannere til at hænge op.

 

Planlægning af spil og aktiviteter

En af de bedste ting ved et baby shower er spillene og aktiviteterne. Du kan få alle til at deltage i disse, og det bliver meget sjovt. En leg, du kan lege, er at gætte størrelsen på babyens hoved eller vægt. Der er så mange lege, du kan lege, men sørg for at det giver mening og den gravide vil synes, at det er sjovt.