Hvis man er på jagt efter antikke og specielle møbler, så kan det være svært, at finde det i danske butikker, som handler møbler. Stilen er meget moderniseret, om antikke, gamle møbler, er ikke noget, man finder særlig ofte. Men der er dog andre metoder, du kan tage i brug, hvis du ønsker at finde anderledes møbler.

DBA

På Den Blå Avis, kan du finde specielle og anderledes møbler, hvis du er interesseret i det. Dertil er priserne, også til at forhandle med. Det kan varierer i alt lige fra gamle antikke møbler og interiør til den lidt mere moderne stil. Du handler med private mennesker, så hvis du finder dig et unikt fund, så vær opmærksom på, at der ingen returret er.

Loppemarkeder

Loppermarkeder er et hit hos rigtig mange. Grunden til det, er, at der er rigtig mange ting, i forskellige stande og udseender, og man ender altid med at finde en ting, som man bare må eje. Der findes rigtig mange specielle og antikke møbler på loppemarkeder, da mange har opkøbt fra dødsbo, hvor det kommer fra ældre mennesker, og har en lang række historie bag sig. Hvis du er specifikt ude efter dødsbo i københavnsområdet, så klik her her.

Har du selv antikke møbler?

Hvis du selv har antikke møbler, eventuelt fra et dødsbo, så kan du også sælge dem videre, fordi der er stor interesse for det. Du kan også få hjælp til dit dødsbo, så læs mere her. Der kan være penge at hente, og det er ærgerligt, at smide brugbare møbler og ejendele ud. Uanset om de kommer fra dødsbo eller på grund af flytning. Specielt de antikke, gammeldags møbler, er begyndt at blive moderne, og de ses ofte i københavnske lejligheder og ældre villaer. Både fordi de har noget rustikt over sig, men også fordi, at det mindre dem om gamle dage.