Alle har prøvet at sidde eller ligge i en hængekøje, og langt de fleste vil kunne blive enige om at det er noget af det mest komfortable. Så hvorfor bruger vi ikke hængekøjer noget mere, og gør dem til en større del af vores hverdag? At bruge dette stykke tilbehør er noget som er uvant for os Danskere, men en god hængekøje kan stå for masser af hygge. Det kan også være et kreativt projekt, at finde et godt sted til sin hængekøje.

Brug en Mexicansk hængekøje til afslapning om sommeren

Der findes nogle forskellige overordnede typer hængekøje, og du kan se et godt udvalg af typerne på  https://hængekøje.dk/. Mexicanske hængekøjer siges af mange at være de flotteste, og det kan være på baggrund af deres elegante og lette design. Med en Mexicansk hængekøje er du sikker på at din have har et stykke tilbehør som virkelig er iøjnefaldende, og som kan se flot ud blandt blomsterne som du måske har i haven. Denne type hængekøje er et fantastisk valg når man ønsker den allerhøjeste komfort.

Kan man bruge hængekøjer i stuen?

Kun kreativiteten sætter grænser for hvor du kan bruge en hængekøje. Hvis du for eksempel har et hjørne hvor der er god plads, kan du indrette det så hængekøjen passer ind. Brug en hængekøje i stuen året rundt, og behold sommerstemningen, selv når det bliver vinter. Med flotte sydamerikanske farver kan dit hjem hurtigt se friskere og mere afslappet ud. Du kan også overveje en hængekøje som er kombineret med en stol. Denne type hænger man op et passende sted, og den fylder mindre end en udspændt hængekøje. Gør din stue hyggelig ved at være kreativ med indretningen.

Sådan giver du haven udenlandsk stemning

En stue kan nemt blive hyggeligere hvis man begynder at indføre små elementer som bygger en afslappet stemning. Man kan for eksempel bruge en dejlig køje og supplere med frodige planter, flotte plakater og et par fine dekorationer hist og her. Man behøver ikke give sin stue et komplet makeover på en gang, og det kan sagtens være mere hyggeligt at foretage små ændringer løbende. Når man er glad for sin stue, bliver det hyggeligt at komme hjem fra arbejde, skole eller studie. Giv dig selv mulighed for at slappe totalt af i en komfortable hængekøjestol eller en almindelig hængekøje.

Kan man sove i en hængekøje?

Hængekøjer blev faktisk opfundet for meget lang tid siden, med henblik på at de skulle bruges til at sove i. Som Dansker vil man skulle vænne sig til at sove i en hængekøje i lang tid. Man kan sagtens nøjes med at tage en dejlig lur inde eller ude, og drømme sig til et varmt sted. Du kan finde masser af fakta og inspiration omkring hængekøjer, så du kan danne dig nogle ideer om hvordan du indretter med dette sjove og alternative stykke tilbehør. Både Brasilianske og Mexicanske hængekøjer er komfortable, og du kan finde din favorit type så du kan anbefale den til andre.