Mens vi i verden gennem 00’erne og 10’erne har fået bedre og bedre dækning, både i hjemmet og data, er det i mellemtiden nået til et nyt højdepunkt. 5g har indtaget Danmark, og er nu også en mulighed, hvilket efter sigende skulle være en kæmpe opgradering fra det gamle 4g mobilnetværk.

De fleste af de større udbydere har efterhånden fået 5g abonnementer på menuen, og i samspil med dette, er masterne også blevet opgraderede. Dårlig dækning er noget der kan påvirke enhver der bruger internettet, og at det nu er muligt at få en så meget bedre dataforbindelse, er et kæmpe skridt. Ikke kun for Danmark, men for verden.

Hvordan kan man få 5g?

Der er nogle overvejelser der skal gøres, inden man beslutter sig for at man skal have 5g. Til at starte med, er det vigtigt, at man har et såkaldt 5g-ready produkt. Dette vil sige, at ens telefon skal være så ny, at den har evnen til at opfange 5g signalet. Det samme gælder for ens dækningskort, hvilket betyder, at man skal se ordentligt efter før man bestiller, for at være sikker på, at 5g er en mulighed ved ens udbyder. Det er heldigvis sådan, at de fleste udbydere enten er en af de største, eller lejer sig ind på nogle af de største mobilnetværk i landet.

Hvad er så helt præcist fordelen ved 5g? Man kan starte med at tage en sammenligning. Mange kalder eksempelvis 5g for trådløst fibernet, og man kan angiveligt streame, downloade og se film og serier uden nogen form for problemer. Og dette er selvfølgelig i den højeste kvalitet ens telefon alligevel kan afspille.

Hvis du er klar på at læse mere om dækningskort og 5g, eller selv har overvejet at investere i et sådan abonnement, kan man eksempelvis se på telmore 5g netværk. Samtidig kan man med fordel bruge sin nye forbindelse på at få set på nogle af de ting, der skal ordnes derhjemme. Det kunne jo være, at man havde en konfirmation der ventede rundt om hjørnet.

Find inspiration til konfirmationssangen og festlighederne

Konfirmation, er som 5g har været for vores land, en kæmpe milepæl for mange unge i Danmark. Det markerer det punkt, hvor de krydser grænsen mellem barndom og ungdom. Til dette, hører selvfølgelig de store festligheder vi er vant til fra konfirmationerne der hvert år foregår i Danmark. Her er det selvfølgelig vigtigt, at man få givet et par gode ord med på vejen. Om det så er den unge selv der holder en flot tale, eller bedsteforældrene der forsøger sig med en større interaktiv begivenhed. Mange ved ikke rigtigt hvad de skal planlægge.

Hvilket selvfølgelig er helt forståeligt, da det oftest er familien man får hjælp af til at få lavet et indslag. Her kan man med fordel hente inspiration på nettet, eksempelvis om konfirmationssange. Denne tradition er blevet meget populær, da mange unge ikke føler sig helt selvsikre eller dygtige nok til at holde tale endnu. Det kommer dog typisk med alderen, og af den grund, er sangen hurtigt blevet en favorit.