Black Friday

Black Friday er et begreb der blev brugt allerede i 1960’ernes USA. Begrebet beskrev den store skare af mennesker der var i bybilledet dagen efter Thanksgiving, som altid falder fjerde torsdag i november. Dagen har siden 2005 været den dag på hele året, hvor Amerikanerne bruger flest penge på indkøb.

Black Friday er startskuddet til julehandelen, og har i dag bredt sig til store dele af verdenen. I Danmark begyndte vi i 2013 på at indføre konceptet. Men hvad er Black Friday egentlig, for vi har jo ikke Thanksgiving i Danmark. Detailhandlen i USA har selvfølgelig set tendensen, hvor Amerikanerne flokkes til indkøbscentrene, og har taget muligheden for at give kunderne de gode tilbud, og dermed øge deres salg.

Black Week

Black Friday er blevet et mere og mere kendt fænomen, og forretninger har set muligheden for at sætte endnu større fokus på de gode tilbud og det store julegaveræs. Derfor er Black Friday blevet en del af en hel Black Week, hvor tilbuddene gælder hele ugen, og hvor de mange steder bliver bedre og bedre jo tættere man kommer på fredagen.

Black Week hos BOBO

Hos BOBO starter Black Week mandag d. 20. november og holder hele ugen ud. Vores fineste opgave igennem Black Week er at sørge for at vores kunder får den bedste service, der passer til deres behov. Det inkluderer fleksible leveringstider, og hjælpsom og personlig service, og så har vi samlet alle vores Black week tilbud på en side. Det gør det nemt og enkelt at handle møbler i løbet af Black Week.

Reelle tilbud

Hos BOBO har vi selvfølgelig også taget muligheden for at give vores kunder gode tilbud i løbet af Black week. Man ser flere steder hvor priserne priserne bliver skruet kunstigt op en måneds tid før Black Week, for så at kunne give disse voldsomme tilbud som man stadigvæk kan tjene på. Det gør vi ikke hos BOBO.

Vores tilbud og prisnedsætninger er skabt i samarbejde med vores forhandlere, et skridt vi er nødt til at tage for overhovedet at kunne give tilbud uden at miste penge på vores salg. Vi kører altid faste og lave priser, det mener vi er mest fair overfor vores kunder. Det tjener båder kunder, forhandlere, og os selv bedst i sidste ende, at vi er ærlige og fair overfor kunderne.

Brands

Nogle af de mærker vi kører tilbud på er f.eks. Kare Design, Woud, og Rowico. Kare Design har ofte nogle skæve og sjove møbler og pynteting til hjemmet. Det liver hjemmet op, og giver indretningen et unikt touch. Woud er et high end brand, med møbler i den Nordiske stil. Det er lækre og stilrene møbler, der passer godt ind i de fleste hjem. Rowico er indbegrebet af det klassiske Skandinaviske design. De har møbler i lækre træsorter, og deres udvalg er altid superlækkert og stilet. Mange af deres møbler har også et romantisk touch over sig, og passer godt ind i den Franske landsstil.

Møbler

Hvilke møbler skal du holde særligt øje med?

Havemøbler: Det lyder tosset at købe havemøbler i november, men da det ikke er højsæson og det jo er Black Week, så kan man altså finde nogle rigtig fine rabatter på bl.a. havestole, borde og sofaer. Så det er bare med at komme ind på siden og tage et kig. Har man allerede en idé om at havemøblerne trænger til at blive udskiftet, så er det en fornuftig idé at kigge i november måned, også selvom det lyder helt tosset.

Senge: BOBO har nogle rigtig fine sengerammer og senge til skarpe tilbud. Vi bruger i gennemsnit 7-8 timer af vores dag i sengen, og derfor er det rigtig vigtigt at have en god og komfortabel seng. Skal man have det godt i sit hjem, er det også vigtigt at man er glad for sin indretning for det er nemlig ikke lige meget! Da man nu bruger mange timer i døgnet i soveværelset, er det helt sikkert værd at kigge på nye sengerammer og senge.