Foråret står for døren, og det er tid til at planlægge årets renoveringer og forbedringer i hus og have. Med ganske få midler kan du spare penge på din varmeregning hver måned med isolering. Samtidig kan du gøre sommerklar og sætte kulør på haven.

Sæt fokus på miljøet og din pengepung

Ved at fokusere på isolering af dit hus samt udskiftning af døre og vinduer, kan du investere i et bedre miljø og samtidig spare mange penge på din varmeregning måned efter måned. Når varmen går til spilde gennem mangelfuld isolering og gamle utætte vinduer, ryger både dine penge og vores fælles ressourcer bogstaveligt talt ud ad vinduet. Og det er en skam.

Samtidig sidder du derhjemme om vinteren og fryser om fødderne, mens du holder øje med Hummel strømper udsalg. Træk og varmespild er et stort problem i mange ældre huse, men kan faktisk kommes til livs med få velrettede investeringer.     

Sæt kulør på hverdagen i haven

Når foråret nærmer sig, og temperaturen stiger, er det tid til at gå i haven og blive sommerklar. Der er mange måder at forbedre din have og gøre klar til at nyde den hele sommeren. En oplagt mulighed for at forskønne haven er at investere i nye planter. Med en storkenæb staude får du små smukke og farverige blomster, som blomstrer år efter år. Storkenæb kan bruges som bunddække eller de kan pryde dine bede som primær beplantning.

Når du vælger de rette planter og det rigtige bunddække, behøver du ikke at bekymre dig om at ligge på knæ og luge hele sommeren væk. Så kan du nyde skønheden i din have, når sommeren kommer med sol og varme og sætter farve på alle dine bede. Vælg planter, der blomstrer på forskellige tidspunkter, så varer sommeren længere i haven.