Når du skal købe sengetøj til dig selv, så husk lige at tænke på resten af familien. Alle fortjener nemlig at sove i Økologisk sengetøj, og her mener jeg alle. Ja hvad vil jeg mon sige om det, det er altid det gode spørgsmål, specielt når man lige skal i gang med skriveriet, eller rettere, så er det her vist min 8 artikel i dag, så jeg er nok nærmere på vej til at skulle stoppe, jeg er ikke sikker på om denne artikel om det økologiske sengetøj til hele familien bliver min sidste, eller om jeg lige snupper en mere, til at runde af på, nu hvor jeg er top varm. Ja faktisk er jeg så varm at jeg regner med at denne artikel om økologisk sengetøj, kommer til at tage mig 4,30 min at skrive, og derefter ca 30 sekunder at publicere. og i sidste ende så handler denne form for artikler nemlig om tid, og ikke nødvendigvis kvalitet. Dette er selvfølgeligt i total kontrast til de højt kvalitative økologiske sengetøj, som artiklen jo i højeste grad handler om. Økologisk sengetøj er nemlig i de fleste tilfælde i virkeligt høj kvalitet, dett gæder i flere sammenhænge, både rent fysisk, men faktisk også mentalt og så er der jo sundhedsmæssigt både for dig som skal bruge sengetøjet, men også for den kære moder jord, som jo til en start skal producere det materiale, som sengetøjet er lavet af. Og til sidst men slet ikke mindst er det jo også den store klode, altså moder jord der skal finde et sted at gøre af det, om det så ender som forbrændingsaffald, eller hvordan det nu ender sine dage. 

 

Hold nu op tiden flyver alligevel når man sådan sidder og taster på tasterne og tænker på økologisk sengetøj, og skal jeg være helt ærlig, så tror jeg faktisk kun at jeg bruger 6 fingre på keyboardet, så det går jo ikke helt lige så hurtigt som hvis jeg havde brugt 7 eller sågar 10. Men jeg tror nu at jeg holder mig inden for tiden alligevel, og sætter et punktum efter jeg har skrevet det fortryllende og lækre ord, nemlig økologisk sengetøj en sidst egang, som jeg jo så har gjort nu, og derfor sætter jeg punktummet nu.