Drømmer du dig væk i svulmende rosenbuske og enge af vilde blomster? Så kan det være, at du skal skabe en have i romantisk stil. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du – ved hjælp af nogle simple tips – kommer i mål med det.

 

Der er ikke noget som en rigtig romantisk have. Her står blomsterne i fuldt flor, naturen kommer til sin ret, og der er skønne kroge til at dagdrømme, slappe af og tænke store tanker. Der er altså mange gode grunde til, hvorfor du måtte have lyst til at indrette dit uderum i en romantisk stil. Men hvordan gør man lige? Læs med her og få de hotteste tips!

Klatreroser, slyngroser og tyrkiske roser

Roser kan man ikke få nok af i den romantiske have. For hvad er lige mere romantisk end roser? De er både overdådige at se på, har sentimental betydning og driver af dejlig duft. Du kan med fordel strø roser ud over din have med rund hånd.

 

Særligt klatreroser og slyngroser kan være en smuk og romantisk tilføjelse. De kan nemlig klatre rundt om træværk og op over rosenbuer med videre. Rosenbuer er en fantastisk idé til den romantiske have, og du kan lave små stier, der går gennem dem.

Lad naturen gro vildt

Som stilart er romantikken meget inspireret af naturen. Derfor skal du ikke være bange for at lade din have være naturlig. Faktisk kan du godt lade den gro lidt vildt, måske med vilde blomster eller lange græsser.

 

En frodig have er meget romantisk, og den indbyder til, at følelser og tanker også kan vokse vildt. Det kan være en skøn idé at skabe små kroge rundt omkring i haven, hvor man kan sidde og forsvinde i det grønne, mens man lader tankestrømmene få frit løb.

Leder du efter romantik i haven?

Når du har skabt et fantastisk romantisk uderum, har du den perfekte setting til en date eller en romance. Inviter den udkårne forbi til et visit i haven i de dunkle aftentimer og tænd lyskæder og lanterner. Du kan også overveje at servere en smagfuld middag eller et fyldigt glas vin på terrassen eller under et blomstrende træ. Det kan næsten ikke undgå at blive romantisk!

 

I dag er der mange muligheder for at finde et godt match på én af de utallige online dating-platforme. Her findes noget til ethvert behov. Hvis du for eksempel drømmer om sex i det fri i din frodige oase af en have, kan du også finde en side til dét formål. Det handler bare om at afdække dit behov og at finde dén platform, der imødekommer det.