Hvis du lige er flyttet i et nyt hus eller en ny lejlighed, glæder du dig med stor garanti til at indrette din bolig. Dog kan pengene risikere at være lidt små efter at have investeret i en ny bolig, og så er gode råd dyre.

Men det behøver slet ikke være et problem, da du faktisk har mange muligheder for at låne nogle penge til at anskaffe dig nogle nye møbler med.

Læs med herunder, og find ud af, hvilke lånetyper der findes, og find ud af, hvilket slags lån du skal tage.

Forbrugslån

Et forbrugslån er et lån med en hurtig og nem låneproces samt en stor økonomisk frihed. Det betyder, at det er en form for lån, hvor du kan få udbetalt pengene forholdsvis nemt og ikke længe efter, du har valgt at optage lånet. Det betyder også, at du ikke behøver at fortælle noget om, hvorfor du ønsker at låne penge. Der findes flere former for forbrugslån, som du blandt andet kan læse om nedenfor.

Samle-lån

Et samlelån er et lån, der egner sig til dig, der har optaget flere forskellige slags kviklån. Hvis du optager et samlelån, kan du få samlet alle de kviklån, du har optaget, hvilket kan gøre processen med at betale pengene tilbage lidt nemmere.

Kviklån

Et kviklån er et lån, der hører inden for forbrugslån. Det er det slags forbrugslån, som giver dig den største frihed og den hurtigste udbetaling, og der findes flere forskellige former for kviklån, der passer til lige netop dit behov.

SMS-lån

Et SMS-lån er et lån, der før i tiden gav dig mulighed for at søge om et lån over SMS. Det er ikke længere muligt, men goderne hænger stadig ved. Det hører inden for forbrugslån og kviklån, og du kan ved hjælp af et SMS-lån låne op til 400.000 kroner nemt og hurtigt uden at skulle fortælle hvorfor, du skal låne penge. Da det er et kviklån, er der kort løbetid.

Kassekredit

En kassekredit er en lidt anderledes form for lån, da du først låner pengene, når du har brug for dem. Det vil sige, at du ikke låner pengene på forhånd, men trækker dem på din kassekredit, når du får brug for nogle penge.

Turbolån

Et turbolån er en form for lån, der giver dig den hurtigste udbetaling, da du kan få udbetalt pengene samme dag, som du vælger at optage lånet. Også her er der stor økonomisk frihed.

Minilån

Et minilån er et lån, der giver dig mulighed for at låne et mindre beløb (selvom det også er muligt at låne mere), og som udgangspunkt har løbetid på omkring 3 måneder. Det er nemt, hurtigt og let tilgængeligt og kan optages af dem, der ønsker det.

Mikrolån

Et mikrolån minder meget om SMS-lånet, da det er et forbrugslån og et kviklån og har kort løbetid, men også stor økonomisk frihed og hurtig udbetaling. Du skal altså ikke forklare, hvorfor du gerne vil låne pengene, og du får pengene udbetalt forholdsvis hurtigt, men til gengæld skal du betale pengene tilbage inden for kort tid.