I gamle dage hed det SMS-lån, så blev det til mikrolån, men da der kom betænkningstid blev det til kassekreditter. Det er det samme, men ved at kalde det en kassekredit i stedet for et lån er betænkningstiden ikke længere relevant.

Kviklån – lån hurtigt på nettet

Et kviklån er i sandhed et hurtigt lån, du kan ansøge, godkende og have pengene på din konto i løbet at få timer. Og udbyderne er ved at falde over hinanden for at komme til at give dig de laveste renter og billigste omkostninger. Det betyder altså også at online kviklån i dag er billigere end nogensinde før og stadig lige hurtige.

Fordi det er så let og hurtigt er det let at lade sig friste til at låne det første sted der popper op på google, når du søger på kviklån, men det kan betyde, at du kommer til at betale en del mere end du behøver.

Her kan du læse meget mere om kviklån og sammenligne de mest populære udbydere.

I dag findes der derfor en række sider, der har specialiseret sig i at indsamle og sammenligne de forskellige udbydere, så du kan spare tid og kræfter på selv at lede.

På den slags sider vil du ofte kunne finde en oversigt over kviklån, renter og ÅOP samt lånebeløb, der kan vejlede dig i jagten på det billigste kviklån.

Det der er vigtigt at huske på, når du sidder og sammenligner er, at tallene på siden er vejledende. Det betyder, at selv om der står et tal på oversigten, så er det langt fra sikkert, at det er det samme tal du får tilbudt, når du ansøger.

Det endelige tilbud er individuelt og udregnes derfor ud fra de tal og oplysninger du indsender sammen med din ansøgning om et kviklån.

Fordelen ved denne form for sider er dog, at du har alle låneudbyderne samlet på en side, der er let overskuelig og giver dig muligheden for at tjekke de forskellige side, så du kan finde dem, der passer bedst til dig.

Når du ansøger om et kviklån, er det herudover altid en god ide at ansøge flere forskellige steder, så du ender med et lån, der passer til dine behov og din formåen.

Bliv klogere på mikrolån

Ja, kært barn har mange navne – og det gamle SMS-lån er altså ingen undtagelse. Når vi i dag snakker om mikrolån er det ikke det samme, som det var før betænkningstiden på 48 timer blev indført i 2017. Mikrolån i dag er klassificeret som kassekreditter, for på den måde kan udbyderne let og elegant undgå betænkningstiden – og det kan du også.

Ligesom et moderne mikrolån sparer dig for betænkningstiden er der også en række økonomiske fordele ved netop denne form for kviklån, der gør det til en yderst attraktiv løsning, hvis vaskemaskinen eller køleskabet en dag giver op og du akut skal have fat i et nyt.

Vil du gerne læse mere om mikrolån eller se, hvem der tilbyder denne form for onlinelån, kan du læse meget mere her eller her.