Julen er en dyr måned og det kan være svært at få det hele til at hænge sammen!

Hvis julen også for dig er en dyr måned, hvor kontoen er presset til det yderste ? Så kan det være du også kan gøre brug af en smart og nem måde at købe ind på. Du kan nemlig lave en nem afbetaling uden at skulle oprette dyre lån af den ene eller anden slags. 

Der findes i dag en slags online kasse kredit du kan købe ind med. Specielt i de pressede måneder kan den give dig mere luft i økonomien. Det der gør det så smart er at det fungerer som et slags kredit kort. Du kan dermed handle online, stort set som du plejer. Mere end 3000 butikker i Danmark tilbyder at du kan betale på denne måde. Dermed kan du købe stort set alt mellem himmel og jord på afbetaling. Det er uanset om det er tøj, sko, frækt lingeri, vinterdæk, legetøj til ungerne, indretning, mad, elektronik, hoby udstyr, dyrefoder ja endda sexlegetøj

Det er utrolig nemt at komme igang og det kræver blot nem id og kreditkort. Så snart du er oprettet kan du komme igang med at købe ind. 

Hvordan gør jeg i praksis?

Når du har oprettet din konto, så kan du handler i de forskellige webshop som du plejer. Når du afslutter ordren, skal du så blot vælge den smarte betalingsmetoder. Beløbet bliver derefter ikke trukket fra din bank konto, men lægges over på den anden konto. Her samler du så alle dine køb fra de forskellige shops og lavet en samlet afbetaling. Har du f.eks. købt for 5.000 kroner, så deler du det bare op i de bidder du ønsker. Det kunne være f.eks. 10 måneder. 

Det rigtig smarte ved det hele er, at bruger du den ikke så kommer der heller ikke gebyrer eller regninger på den.