Står du i en situation, hvor du skal bruge noget nyt bredbånd?

Det kan f.eks. være, at du lige er flyttet i en ny lejlighed eller i et nyt hus, eller også har du bare brug for enten en hurtigere eller billigere forbindelse. Det er så her, at Letfinans.dk kommer ind i billedet. Vi giver en god oversigt over samtlige muligheder indenfor forskellige udbydere af bredbånd, så du nemt kan sammenligne forskellige muligheder og foretage dig et klogt valg, der passer til dine behov. Vi vil dog gerne hjælpe dig med at tage valget udover bare at give dig oversigten.  

Er du glad for computerspil, så ved du også, at der ikke er noget værre end en ringe forbindelse. Ofte er det dog ikke selve hastigheden, der er problemet, men mere din ping, men er der flere brugere af samme bredbånd, så spiller hastigheden op og ned en rolle.  

Du tænker måske, at det kun er downloadhastighed, der er vigtigt, men spiller du online spil, så er upload-hastigheden lige så vigtig. Et computerspil er et interaktivt digitalt medie og hvilket betyder, at det er et digitalt medie, du interagerer med. Når du spiller online spil, så får du en masse informationer fra spille gennem din internetforbindelse, men hver gang du foretager dig noget som helt i spillet, dette gælder også bare det at stå stille, så sender du data til spillet gennem din forbindelse, så spillet forstår, hvad du gør, så det kan bearbejde det og sende dette ud til andre spillere. Har du ikke en god upload-forbindelse, bliver dette et stort problem, da spillet ikke får nok information om dine valg og interaktioner. Dette kan give problemer i form af lag eller tab af forbindelse.  

Derfor er det rigtig vigtigt, at du sørger for, at du får en ordentlig forbindelse. Har du ikke det, så kan det nemt ødelægge din oplevelse af spillet og så er alt den tid og alle de penge, du har betalt for det, været spildt. Når man spiller spil, skal man have en god oplevelse og har man ikke dette, så er spillet ikke det værd og det lever ikke op til dets formål. Gør dig selv en tjeneste og vælg et godt bredbånd.