Elgulvvarme på badeværelset er for mange en komfort, de slet ikke kan leve uden mere. Overvejer du selv at få elgulvvarme på badeværelset? Vi har her samlet en masse fordele lige netop det – og vi vil endda garantere, at når du først har fået installeret elgulvvarmen, vil du slet ikke kunne leve uden igen.

Lunt og behageligt gulv

Den åbenlyse fordel ved elgulvvarme er, at gulvet bliver lunt og behageligt at gå på. Det betyder, at du aldrig kommer til at fryse, hvis du går rundt i strømpefødder eller bare fødder – og som bekendt har man jo sværere ved at fryse resten af kroppen, hvis fødderne er dejligt varme.

Billigt og nemt at installere

Elgulvvarme er generelt en billig og nem løsning – især når det kun er til badeværelset. Elgulvvarme er nemlig ret nemt at lægge selv, hvis du bare har hænderne skruet godt på. Du skal i så fald bare købe f.eks. varmekabler eller varmemåtter, som du kan få billigt hos dansk-elgulvvarme.dk – og så slipper du for de dyre håndværkeromkostninger.

Kan lægges på et eksisterende gulv

Endnu en grund til at elgulvvarme er billigt og nemt at installere er, at det kan lægges ovenpå et eksisterende gulv. Du skal altså ikke engang bryde det gamle gulv op. Varmemåtter og varmekabler kan nemlig sagtens lægges ovenpå f.eks. klinker. Det gør elgulvvarme til et mere overskueligt renoveringsprojekt end f.eks. vandbaseret gulvvarme, som kræver en større renovering.

Varmt om sommeren også

Selvom kalenderen siger sommer, betyder det ikke, at vejret er enig. Med elgulvvarme er det dog lige meget, hvad kalenderen siger. Den fungerer året rundt. Det samme kan ikke siges om vandbaseret gulvvarme, som kun fungerer om vinteren.

Jævn varme i rummet

En fordel ved gulvvarme generelt er, at varmen bliver fordelt hurtigere og mere jævnt i rummet end hvis du f.eks. har en radiator i rummet. Det giver en mere mærkbar og behagelig varme, og det kan også sikre, at du ikke behøver at have varmen tændt så længe ad gangen som du skal med en radiator.

Kan bruges til praktiske formål

En anden generel fordel ved elgulvvarme er, at det faktisk kan bruges til mange praktiske formål. Elgulvvarme er f.eks. et helt uundværligt værktøj, når der skal varmes flyverdragter, gummistøvler og lignende fra den ene dag til den anden. Derudover er det også et vigtigt værktøj for enhver, der strikker, da gulvvarme er det perfekte sted at tørre en håndvasket sweater.