Der er ikke noget bedre, end at kunne samles om en lækker frokost midt på en travl arbejdsdag. Kontorfællesskab og kollegialt samvær er essentielt for trivsel og velvære på ens arbejdsplads, og frokosten er ofte noget man kan samles om på arbejdspladsen. Man ser naturligvis også frem til selve maden, for med ekstra lækker kvalitetsmad er hyggen og stemningen for alvor i top. God mad giver os ikke kun energi, det gør os også glade i kroppen og sindet, at indtage noget som både ser godt ud og smager formidabelt. 

Både arbejdsglæden, motivationen og sulten kan næres gennem velsmagende mad, så hvorfor ikke sørger for det bedste til dig og dine kollegaer, når I samles om frokosten? 

Lækker gastronomisk frokostløsning til din virksomhed 

Hos Ryde Gastronomi finder du den perfekte frokostløsning til din virksomhed. Her arbejder erfarne og dygtige kokke på højtryk for at lave sunde, varierende og lækre frokoster, til en uforglemmelig frokostpause for dig og dine kollegaer. Du finder frokostordninger, bestående af lækre råvarer til alle behov og antal af medarbejdere, og du kan med lethed finde en frokostordning til selv små virksomheder! 

Uanset dine behov, præferencer eller størrelse på din virksomhed, så findes der en frokostanretning til dig. Frokostordninger fra Ryde Gastronomi tilbyder velsmagende kvalitetsmad som er sammensat af et team af passionerede kokke. Frokostordningerne består af varme retter, salater, hjemmebagt brød med flere slags pålæg samt desserter og osteanretninger. Du kan let og nemt justere antallet af kuverter alt afhængig af antal af frokostgæster, derfor er denne løsning perfekt som frokostordning til små virksomheder. 

Bæredygtig frokostordning til alle behov 

Om du har brug for en stor firmafrokost til mange gæster, eller blot behøver en mindre anretning, så findes der frokostordninger til din virksomhed, både store som små. Dine bestillinger af frokostordninger kan naturligvis tilpasses efter behov, hvis der for eksempel skal være en retter til vegetariske eller veganske behov. Ydermere kan kuverterne også justeres i forhold til allergiforbehold uden at der bliver pålagt et ekstra gebyr. 

Bæredygtighed og minimal madspild er altid for øje, når du bestiller frokostordninger fra Ryde Gastronomi, så du kan med god samvittighed bestille frokostløsninger uden at gå på kompromis med klimaaftryk og bæredygtighed. 

Det er let at tilpasse din bestilling, både i forhold til indholdet af din frokostordning, men også størrelsen af din bestilling. Hvis du bestiller frokost til en mindre virksomhed med få frokostgæster, kan din frokostordning let tilpasses med færre kuverter til en fordelagtig pris. Du behøver nemlig heller ikke gå på kompromis med prisen, når du gerne vil indtage kvalitetsfrokost hver dag! Priserne varierer ved specielle ønsker og levering uden for Københavnsområdet, men er yderst overkommelig i forhold til den delikate kvalitetsmad, man får leveret direkte til frokostbordet. 

Bestil din frokostordning til små virksomheder hos Ryde Gastronomi. Her får du sundhed, smag og økologi samlet i en og samme madpakke. Frokostordningerne er det perfekte samlepunkt for dig og dine kollegaer. Find den perfekte anretning til din virksomhed med en sund, lækker og varieret firmafrokost hver dag.