Et køkken er mere end bare et sted at tilberede måltider. Køkkenet er også der, hvor familier mødes, hvor gæsterne underholdes, og hvor minderne skabes. Derfor er det så vigtigt at have de rigtige retter i dit køkken. Ikke alene vil du vælge retter, som du elsker, men du vil også have et sæt retter, der tjener mange formål og kan rumme en bred vifte af lejligheder.

Et sæt køkkenredskaber, som enhver husmor skal have

Gryder og pander er de vigtigste madlavningsværktøjer. Og de fleste husmødre har et sæt af disse kulinariske nødvendigheder.

Et typisk sæt gryder kan se sådan ud:

  • Der kræves en stor gryde med en kapacitet på op til 5 liter. Det laver altid supper eller andre familievenlige retter. Det kan også bruges til at lave pasta.
  • En medium gryde med en kapacitet på 3 liter. Det er nødvendigt for gryderetter og tilbehør. I sidstnævnte tilfælde foretrækkes en beholder med lave sider og en bred bund. Væsken vil derefter fordampe jævnt, hvilket gør det nemt at spore beredskabsniveauet.
  • Lille gryde op til 1-2 liter, afhængigt af værtindens behov. Det er praktisk at lave havregryn, koge mælk og meget mere i den.

Standard stegepande sæt:

  • Stor stegepande med dybe sider: Det ville være ideelt, hvis den kan sættes i ovnen. Så vil det være nyttigt ikke kun til stuvning, men også til madlavning af bagte gryderetter og kød. I stedet for en dyb stegepande vælger nogle husmødre en støbejernsgrillpande. Den ribbede overflade gør produkterne sundere og mere tiltalende at se på. Forresten vil en onyx stegepandevære den bedste løsning.
  • En mellemstor stegepande: Den kan have en diameter på den tidligere version. Men her er skålens vægge korte. Det er vigtigt, at belægningen er non-stick. Så vil der altid være den perfekte omelet eller koteletter på fadet. Åh, og glem ikke at få et pandelåg.
  • Pandekagepande: Dette er et non-stick belægningsprodukt med de nederste sider. I beholderen fremstilles ikke kun pandekager, men også ostekager. En let legering eller keramisk pande er den bedste løsning. Støbejern er også acceptabelt.

Skeer-gafler-øser

Bestik fås i en række konfigurationer. Æsken indeholder kun gafler og skeer, eller dessert og bestik, knive, en varm spatel, desserter, is – og kun et par stykker.

Hvis der ikke er receptioner i huset, vil et normalt sæt med seks af hver genstand være nok. Du behøver ikke bekymre dig om bestik, hvis du køber sæt til tolv personer. For at have knivsæt af bedste kvalitet kommer Qknives til at hjælpe.

Porcelæn

Afhængigt af behov og vaner vælger hver person et sæt service og bestik til sig selv. Et sæt retter til 6 personer er værd at købe til en stor familie på 4-5 personer. Plader er aldrig overflødige, fordi. noget kan gå i stykker. Det er muligt, at en ven eller fjern slægtning kan komme til middag en dag.

Et sæt dagligdags service indeholder følgende ting:

  • suppe skåle;
  • flade plader til det andet;
  • dybe, men små skåle til salater, is osv .;
  • et sæt teredskaber til 6 personer, hvis familien er stor, eller 3 personer.