Jeg har fundet de bedste accessories 

Er man på vej til gilde og ønsker at se skarp ud? Så kan svaret for dig være et slips. BalderClothes forhandler et kæmpe udvalg af utallige forskellige typer af slips hos BalderClothes finder man store slips, som en hyggefar vil have eller smalleslips til en der vil se skarp ud hvis du skal ind til møde. Her vil du endvidere afslutte dit look med en slipsenål, som hurtigt og elegant holde styr på dit slips og gør at din styling er perfekt.  

Skal du til jule tam tam med familien? 

En af de normale ting man benytter slips er hvis man mødes om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til julefrokoster, her har BalderClothes den perfekte løsning til dig der ønsker med et anderledes juleslips. Her har BalderClothes et væld af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med stærke mønster.  

Elsker du at gøre dig lækker? 

Om man er underviser, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens yndlings valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som særdeles vil gøre noget ekstra ud af dit outfit. Her kan det være lækkert at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så når du har et guld ur, så tag en guldslipsenål, så ens outfit er gennemgående og at din forstand på mode skinner igennem og kangive et godt indtryk overfor dine kolleger 

Brug for rådgivning 

Hos BalderClothes finder vi et vældigt produktkatalog af slips i tonsvis typer. Her kan BalderClothes rådgive en til hvilket slips, der passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en assistance om hvad som vil passe ideelt sammen. balderClothes har igennem en længere tid dyrket slips og ved derfor hvad, som er klogt at vide og hvad man bør tænke over, når man skal vælge et slips.  

Det ideele valg 

Vi værdsætter kvalitet og man vil se at mange af vores slips er lavet af silke, så det er nemt for en at binde. Her finder du på samme tid at vores slipsenåle er i elegante og stilrent design. Så du er 100 % at slipset ikke er irriterende for dig eller være for meget. Med en slipsenål får man en elegant accessorie, der er let for dig at anvende. BalderClothes udvalg heraf er i guld og sølv, så den sikkert er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje du har påført sit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan assistere en, når de første par snaps er kommet indenbords. Slipsenålen hjælper en nemlig også med at organisere slipset, så slipset ej skrider ud til den ene side og dermed gør dit slips skævt. 

talrige farver 

Er man den festlige person, som holder af farver i din påklædning og har søgt efter hjemmeside, hvor du kan få slips i tonsvis forskellige farver? Så skal man ikke kigge mere, vi har slips i mange farver og sammensætninger. Både med tern og med helt stilrent slips med en farve der er gennemgående i slipset. Vil du have noget helt specielt eller specifikt? Hvis du har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man efterspørge det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig!