Legetøj har altid været populært. I gamle dage var det lavet af træ, eller hvor man skulle sy sit eget tøj til ens dukke. Men det har altid været en stor del af børns liv. I dag findes der så meget forskelligt slags legetøj, så der er altid noget nyt for børn at ønske sig i gave. Der findes en masse legetøj, der er godt for børns fantasi. Hos Legbilligt kan man finde en masse legetøj.

Legetøjsmad

Noget legetøj, der har været populært i mange år, det er legetøjsmad. Det er populært for de helt små og lidt større børn. Mange børn kan godt lide at lege, at de laver mad, eller at de har deres egen restaurant. Mange børn har derfor et lille legekøkken, så de kan stå i køkkenet og lave mad, når forældrene også gør det. Det er godt for børns kreativitet og fantasi, da de fx skal forestille sig, at de leger restaurant. Førhen var det legetøjsmad, der var lavet af plastik, der var populært. I dag er det populært med legetøjsmad, der er lavet af træ. Men der er stadigvæk nogle, der foretrækker plastikmaden fremfor maden lavet i træ.

Vær kreativ med klodser

Byggeklodser kan virkelig sætte børns fantasi på prøve uanset om det er af træ eller af plastik. Der skal man bygge noget og lege med det. Fx kan man bygge sin egen zoologiske have, eller man kan bygge sin egen by med forretninger. Først starter de fleste med at have store klodser, hvor de så går over til de mindre klodser, når de bliver ældre. Byggeklodser fås i alle mulige varianter og med forskellige motiver. Man kan fx få byggeklodser med kendte figurer og motiver, så man kan lege med ting fra sit yndlingsspil eller film.

Leg med perler

Man kan også være kreativ med perler. Der kan man enten bygge noget ud fra de mønstre, som man køber, eller man kan bygge noget ud fra ens fantasi. Perler synes mange ældre børn er sjove at lege med. Det er også populært blandt voksne. Mange finder det afslappende at sidde og bygge med perler. Man kan også lave armbånd og halskæder med perler. Det kan også være en ide til julegaver. Hvis man gerne vil lave julegaver med ens børn, så kan man bygge noget ud af perler, eller man kan lave halskæder og armbånd. Det vil børnene sikkert synes er sjovt. Samtidig får man noget kvalitetstid sammen med ens børn.

Modellervoks

Modellervoks har været populært i mange år. Det sætter også fantasien på prøve. Der kan man fx lave mad, som man så skal sælge i ens restaurant. Man kan lave figurer. Man kan lave alt med modellervoks. Man kan få modellervoks i flere forskellige farver, så det gør figurerne realistiske at se på. Man kan også få en maskine, som laver bestemte former. Mange børn kan godt lide at lege med modellervoks. Og det er noget, som de voksne også kan være med til.