Er du vild med at spare penge? Ja da, hvem er ikke det? Der kan hurtigt gå sport i at spare penge, og det giver da også ekstra overskud på bankkontoen, hvis man formår at gøre det helt rigtigt. Nogle går så meget op i det, at de faktisk får så meget overskud i deres økonomi, at der er til en ferie eller to om året. Det er altså ret tankevækkende. Og det behøver heldigvis ikke at kræve særligt meget af dig – hverken planlægning eller tid. Så der er ikke nogen grund til ikke at gøre det. Hvis du vil starte lettere, kan du herunder læse om nogle af de forskellige udsalg, der er i løbet af året. Det er nemlig ikke så få, og de fleste kan sagtens vente på at købe et eller andet, til det er muligt at slå til på det helt rigtige tidspunkt.

Black Friday

Lad os starte med den største begivenhed om året først – Black Friday. Det er her, der er de største muligheder for at spare flest penge. På Black-Friday-Oversigt.dk kan du klikke dig ind for at finde ud af, hvilke butikker der helt sikkert kører med tilbud på Black Friday. Besparelserne er typisk helt vilde, og procenterne er allerstørst sammenlignet med andre udsalgsperioder på året. Hvis du derfor har tålmodighed og kan vente til november, så bør du helt sikkert gøre det.

Husk desuden at både dagene op til og efter oftest også er forbundet med forskellige muligheder for tilbud. Her er altså også penge at spare.

Butikkernes fødselsdag

Alle butikker holder fødselsdag, hvilket vil sige, at de kører med fødselsdagstilbud. Det er aldrig helt til at vide, præcist hvornår de holder fødselsdag, for mange gange er der ikke en egentlig sammenhæng mellem dagen og så butikkens oprindelige lanceringsdato. Og man kan endda være ude for, at en butik holder fødselsdag flere gange om året – og det er naturligvis blot en god undskyldning for at køre med en masse gode rabatter. Det er sådan set underordnet, for det kommer bare potentielt set dig til gode. Når der er rabat, er der penge at spare, og så kunne butikkerne i princippet køre med det hele året.

Januarudsalg

Januarudsalg er også en stor begivenhed, hvor der er mange penge at spare og gode rabatter og procenter at hente. Det lidt provokerende er, at det kommer efter en periode, hvor alle har købt julegaver – typisk til normal pris. Hvis du derfor skal planlægge smart, og hvis I er fleksible i familien, kan I jo overveje at holde jul i januar – og altså først købe julegaverne, når der er gode tilbud. Så kan I altså spare mange penge. Der er heller ikke nogen grund til ikke at vente, og når man endda ved, at tilbuddene venter lige om hjørnet – bogstaveligt talt – er der altså god grund til at planlægge lidt strategisk. Det kan være, at det bare er det, der skal til, for at I lige får råd til en ekstra tur eller en lille ferie – og det er altså tankevækkende.