Flyttedagen nærmer sig! Forberedelserne til flytningen kan virke skræmmende, men der er mange ting, du kan gøre for at gøre det mere overskueligt. Man ved, at på selve flytte dagen vil være tusindevis af spørgsmål fra flyttemænd og alle andre hjælpende folk, og når man selv har svært ved at overskue en presset situation, så kan man gøre det nemmere for sig selv, ved at gøre følgende:

Book flyttebilen i god tid

Bestil din flyttebil i god tid i forvejen, så du ved, at den er til rådighed den dag, du skal flytte. Sørg for, at flyttebilen har den rigtige størrelse, efter hvor mange ejendele du har. Du kan nemt finde flyttefirma København til privatflytning.

Få hjælp til dagen

To flyttemænd er måske ikke nok, hvis det skal kunne klares på et par timer. Derfor kan det være en god ide at få venner og familie til at komme og hjælpe på dagen. Spørg dem i god tid, og få dem til at sætte kryds i kalenderen, så de ikke har mulighed for at springe fra inden!

Pak så meget, du kan inden flyttedagen

Jo mere, der er pakket og systematiseret, jo nemmere bliver det. Pak ting i papkasser, og skriv ude på papkassen, hvad der er i, og i hvilket rum den skal stilles i den nye bolig. Det vil gøre det nemmere for den person, der flytter kassen, og mindske spørgsmål til dig, om hvordan de skal stille papkassen hen, for det står jo på papkassen.

Smid ubrugelige ting ud

Smid alt det væk, der ikke er nødvendigt, inden flyttedagen kommer. På den måde behøver flyttefolkene ikke at bruge tid på at bære unødvendige ting med sig på flyttedagen.

Der er mange ting, som man skal have styr på, inden man skal flytte. Og det vil være helt umuligt at undgå at blive stresset, selvom man føler, at man har forberedt sig bedst muligt.