Er du stødt på meget fritid, eller har du endelig tid væk fra arbejdet i form af ferie? Man kan være vant til at arbejde mange timer om ugen og derefter skulle bruge tid med sin familie. Nogle ved derfor ikke, hvad de skal bruge ny og fri tid på. Derfor finder du her 3 gode ideer til at bruge tiden derhjemme. Det kan være ting, du kan nå i en fri weekend, eller du kan gemme dem til den næste ferie.

Lær noget nyt, plant en hæk og udfordre dig selv

Har du længe udsat opgraderinger på husets indre og ydre, så er det nu, du har tiden til det. Det kan være, at det faldefærdige stakit endelig skal skiftes ud. Her kan du eksempelvis plante ligusterhæk langs grunden for et flot og afskærmende udblik.

Trænger du mere til noget tid for dig selv, kan du gå i krig med et nyt projekt. Du skal da lære at spille guitar. Det er både udfordrende og sjovt. Du kan starte med en billig guitar og blot købe gode jazz guitar strenge. Så kan du lade musikken flyde ud gennem dine fingerspidser, når du med tiden bliver god. Dette er derfor også et lidt større projekt at give sig i kast med.

Er du mere til de søde sager, kan du på ægte mesterbagervis snuppe en opskrift fra det populære Tv-show ”den store bagedyst”. Der er i hvert fald nok at blive udfordret på, når du både skal jonglere mousser, bunde og marcipan pynt. Denne aktivitet kan ligeledes gøres i fællesskab med børnene, og er en fantastisk måde at bruge sin ferie på. Så er der ligeledes også tid til hygge, kage og måske endda en film bagefter, hvis vejret er lidt gråt og kedeligt. Så er den dag vist gået.