Helhedsplanen

MEDTEKSTNYtrige33

Hvem er vi?

Helhedsplanen Trigeparken arbejder for, at Trigeparken bliver ved med at være et godt sted at bo for både børn og voksne.

Helhedsplanen Trigeparken løber fra 1. april 2014 til 31. marts 2018 og finansieres af Landsbyggefonden, Aarhus Kommune og Boligforeningen Ringgården.

Vi samarbejder med de lokale foreninger og institutioner om at lave en masse forskellige tilbud til dig, som bor i Trige.

I menuen til venstre kan du se de fire overordnede indsatsområder i helhedsplanen: Børn, unge og familier, Uddannelse, beskæftigelse og erhverv, Beboernetværk, inddragelse og demokrati og Sundhed. Her kan du klikke ind og se en liste over de forskellige tilbud, der hører til under de enkelte indsatsområder.

Du kan læse mere om de enkelte tilbud under menupunktet ‘Tilbud og aktiviteter’.

 

Hvad laver vi?

Projektleder Helle Lykke Jørgensen sørger for de overordnede rammer for Helhedsplanen i forhold til aktiviteter, økonomi og kontakt til samarbejdspartnere. Derudover er Helle med i enkelte aktiviteter, fx Børne- og ungdomskulturfestivalen og som beboermentor.

Fremskudt Beskæftigelses- og Uddannelsesvejlder Mads Hjortnæs hjælper primært yngre beboere i Trigeparken godt på vej i uddannelse og job og er herudover en del af forskellige lokale initiativer.

Børn-, unge- og familiemedarbejder Henriette Wedel Nielsen tager sig bl.a. af Kvindeklubben, Børnegruppe, Lektiecafé for skolebørn, Mødestedet og står for 8380.dk.

Social vicevært Thomas W. Holleufer giver en ekstra hånd til beboere i hverdagen – det kan være hjælp med papirer til kommunen, aftaler eller en god snak.

Se mobilnumre og mailadresser under ‘Kontakt’ øverst til højre på skærmen.

Se Helhedsplanen for Trigeparken  2014-2018 her